Slacklinen is een sport waarbij balans, focus en spierspanning een belangrijke rol spelen. Slacklinen is niet alleen een fysieke sport, maar ook een mentale sport. Slacklinen is daarom voor jong en oud een leuke uitdaging.

Ik geef slackline workshops op vele niveaus.

Beginners workshop:

Een beginners workshop is een workshop waarbij ik de basis van het slacklinen kan leren. Na de workshop kun je je eerste passen op een slackline zetten, Met een techniek waarmee je snel progressie kan maken. Ook kan ik je na de workshop een aantal kleine trucjes op de lijn.

Gevorderden workshop:

Een gevorderden workshop is bedoeld voor mensen die al vaker op een slackline hebben gestaan en tips willen hebben om meer progressie te maken. Ook kan ik je on een gevorderden workshop vele leuke trucjes leren.

Longline workshop:

In een longline workshop leer je hoe je een longline op moest spannen en leer je hoe je om moet gaan met langere lijnen. Voor deze workshop heb je al enige slackline ervaring nodig

Highline cursus:

De highlinecursus is opgezet als een 4 daagse cursus waarbij je stap voor stap de dingen leert die je nodig hebt om uiteindelijk op een highline te staan. We sluiten de curus natuurlijk af met een echte highline.